divendres, 23 de març del 2012

Escalfant motors

L'inici de la lectura està previst per la setmana vinent, aproximadament. Ja teniu el llibre a punt a la prestatgeria? Aquí us ensenyo el meu!!!


La meva modesta "llibreria" parisenca.

L'he remenat una mica, i he vist que la meva edició, de la col·lecció Debolsillo, està traduïda per Miguel Sáenz i inclou un pròleg (de Jordi Llovet) i unes notes també seves al final. Pel que fa el cos de l'obra, està dividit en deu capítols (cadascun d'ells amb més d'un títol!), i uns "fragments" al final, que semblen retalls separats de la novel·la. Ah, que es veu que el bon home va morir sense acabar-la del tot, cosa que jo no sabia... trobo que serà curiós de llegir una novel·la inacabada!

Bé, proposo un proper post amb el llistat de capítols i una possible agrupació (o no) d'aquests en blocs.

2 comentaris:

  1. M'agrada molt aquesta foto!! :-))

    Després faré la meva i la posaré... potser tardi una mica, que em vaig escapant per entrar als blogs hehe

    També miraré com va això dels capítols, que no ho he mirat!!

    Sembla ser (el meu marit és molt fan de Kafka... l'ELFRI segur que també ho sabrà) que la part inacabada serien capítols entremig, no sé... però que "l'esquelet" de la novel·la hi és tot. Amb el que hi havia un amic seu ho va publicar (ara no recordo el nom de l'amic... però en Kafka li havia demanat que ho destruís tot!! i no li va fer cas)

    Tornaré!! :-)

    ResponElimina
  2. Ei, aquest JORDI LLOVET va fer la introducció del llibre "Los papeles póstumos del Club Pickwick" que jo també em vaig llegir a "Debols!llo" i també em va semblar boníssima la introducció... i mireu que jo els hi temo, eh? que a vegades expliquen massa coses i et "xafen" l'obra. Però no, no... estava molt ben feta :-))

    Mireu, si voleu saber una mica d'això de la publicació de les obres de Kafka, us deixo aquest post del meu marit :-))

    ResponElimina