diumenge, 20 de maig del 2012

El cinquè fascicle de Casa Inhòspita


Ja el tenim AQUÍ!

Fidel a la cita, com cada setmana, VilaWeb ens fa arribar, de forma totalment gratuïta, el següent fascicle de “Casa Inhòspita”. El Bleak House de Dickens en traducció de Josep Tebé!

9 comentaris:

  1. Hola Assumpta,

    Moltes gràcies pel seguiment que estàs fent de la publicació de Casa Inhòspita. Bona lectura a tots i totes!!!

    ResponElimina
  2. gràcies! me'ls vaig desant quan tingui temps....podem fer aquí la ressenya oi Assumpta?

    ResponElimina
  3. CASA INHÒSPITA.- Eeeeei!! Moltes gràcies a vosaltres per facilitar aquesta traducció així, de forma gratuita, en entregues (que em fa gràcia pensar que és com es va fer en la forma original) :-))


    ELFRI.- Jo també me'ls vaig guardant... Ostres, i tant! Si vols la podem fer aquest estiu! Quan tu acabis el Curs (que ara deus estar en època "a lo bèstia"), després d'uns dies de descans... Quan vulguis, juliol, agost... jo no faig vacances i estaré per aquí sempre. Com a molt puc anar un parell o tres de dies a casa la mare :-)
    Amb en MARCEL i en MAC també vàrem quedar que llegiríem "EL HOBBIT", de Tolkien... però tampoc tenim data, ja saps que aquest blog és per fer les coses relaxadament :-))

    ResponElimina
  4. Ahir no hi vaig pensar però sort que tu no falles a la nostra cita setmanal. Ja l'he descarregat!! :-))

    ResponElimina
  5. Em fa il·lusió pensar que us aneu baixant els capítols! ;-)

    I què fas, MAC? que els vas llegint o, de moment, tan sols els guardes? Jo, de moment, els guardo... Més endavant amb l'ELFRI potser en farem una lectura Conjunta :-)

    ResponElimina
  6. Els guardo. Ja saps que no tinc e-book (només un substitut ben precari :-DD) i em fa molta mandra llegir un llibre tan llarg en una pantalla. :-))
    Si ens animem a la lectura conjunta, ja veure'm com ho fem. :-)

    ResponElimina
  7. Hehehe el substitut d'e-book és precari però molt monu :-))

    Ara bé, llegir Casa Inhòspita allí... no t'ho recomano, que són un munt de pàgines!!... (Jo no dic el que estic fent perquè és molt anti ecològic... però m'he de protegir la vista!!) :-))

    ResponElimina
  8. Em sembla que això que no es pot dir perquè és molt antiecològic també em va passar pel cap a mi, però són tantes pàgines que ho vaig descartar de seguida. Ara m'hi has fet tornar a pensar i no em sembla tan mala idea... :-)

    ResponElimina
  9. Bé... potser no ho sigui tant d'antiecològic... hehehe... total, es tracta d'unes 5 o 6 paginetes diàries... no res com qui diu... i t'asseguro que es llegeix a les mil meravelles!! :-))))

    ResponElimina