dijous, 24 de maig del 2012

Valle-Inclán, Luces de bohemia


Resulta que vaig veure al blog d'en Marcel que, per l'assignatura que fa de Literatura castellana, s'havia llegit aquest llibre i encara el tenia pendent de ressenyar.
Com,
gràcies a la crisi, una no està per comprar massa llibres, aquest any penso tirar molt de biblioteca o d'obres que ja tingui, així que vaig recordar que havia vist el llibre per les prestatgeries de casa (de quan en Josep Lluís estudiava), el vaig agafar i li vaig demanar al Marcel si m'esperava a que el llegís per fer la ressenya i ell, amable com és, em va dir que sí :-)

El tinc començat però gairebé no he llegit res encara. Es pot dir que m'hi posaré "fort" aquesta tarda.

Si algú està interessat, AQUÍ, hi ha l'obra complerta. És teatre i és breu. El meu llibre és exactament així:


Així, quan en Marcel faci la ressenya al seu blog, tots podríem dir "la nostra" :-)

7 comentaris:

  1. me'l vaig llegir a COU!!!! devia ser l'any 1978...imagina't! m'encanta ! si puc diré la meva també....tinc el mateix llibre, una mica vell però la mateixa editorial..

    ResponElimina
  2. Elfriiiiiii!! Siiii :-)))

    És una forma de prendre's la crisi amb alegria hehehe... llibres clàssics, repassar les lectures de COU, demanar als amics, a les biblioteques :-DD

    El meu, aparentment, sembla bastant ben conservat, però a la que el vaig començar a obrir... les pàgines van començar a fer petits cruixits i crec que el pobre acabarà mig desenquadernat... i mira que jo l'agafo amb tot el carinyo del món!! però està vellet.

    Genial si el llegeixes, o el "recordes", o el repasses, o li dones una ullada hehehe... D'aquí uns dies en MARCEL fa el post al seu blog i allí anem!! :-DD

    ResponElimina
  3. Per aquest no compteu amb mi, no estic gaire pels "clásicos españoles" en aquest moment. :-))

    ResponElimina
  4. Hehehe MAC, ja m'ho pensava! ;-)) És que en MARCEL ho ha de fer pels seus estudis i, clar, com abans eren els llibres que ens feien llegir, doncs els tenim per casa... llibre que m'estalvio de comprar!! :-))

    Amb tu sí que comptem pel Hobbit, eh? Que ja dirà en MARCEL quan el fem... Uisss es nota, no, que jo tinc temps de sobres? :-( Sempre em puc adaptar a tots els calendaris i horaris... En fi, això de no tenir feina al menys em serveix per... llegir!

    ResponElimina
  5. Me`l vaig llegir en COU i després durant la carrer. És un "esperpent" en el sentit literari de la paraula com reforma la realitat per a fer-la pròpia. Cada persona té una realitat diferent. Hi ha personatges entranyables.

    ResponElimina
  6. Doncs si et va agradar, en Marcel -MBOSCH- aviat en farà una ressenya al seu blog... Llavors el comentarem allí!! ;-))

    ResponElimina
  7. Si voleu llegir la ressenya d'en MARCEL AQUÍ la teniu. Podeu anar a dir-hi la vostra!! :-))

    ResponElimina