dissabte, 24 de març del 2012

No sé com he arribat però estic aquí!!!!! Molt Kafkià

Misteris kafkians insondables han fet que hagi arribat a les entranyes d'aquest bloc ( o blog tant me fa si do re mi) sense adonar-me que hi arribava perquè la invitació em deia que havia caducat i el que havia fet era entrar en silenci i de puntetes per això no me n'he adonat....què puc dir de Franz Kafka? una persona especial, que va morir massa jove, tuberculós ...que va tenir unes quantes parelles....que no s'acabava d'entendre amb el seu pare....que va trobar en la literatura la literatura pura, la vida, el seu desfici i tortura, perfeccionista com era avançava pel procés d'escriptura com qui carrega un pes damunt les fràgils espatlles .....El procés, un llibre que va directament a través dels ulls a les emocions més amagades....la por...la inseguretat..l'angoixa de no saber perquè....ni quan s'aturarà el procés ni perquè ha començat....ningú voldria trobar-se en la pell de Joseph K.....avancem per aquest tortuós passadís de la lectura...potser al final hi haurà una porta.....oberta o tancada? psssssss silenci estem en procés....

6 comentaris:

  1. Benvinguda!!! Hehehe aquí tot és kafkià, filla meva!!

    Eiii es nota que ets experta en la matèria! Serà un autèntic plaer anar tenint els teus comentaris per aquí!! :-))

    ResponElimina
  2. Gràcies companya i company tot un honor compartir aquest espai amb vosaltres...Assumpta ....i el Josep Lluís no s'anima? ell si que és un expert!

    ResponElimina
  3. ELFRI, diu en JOSEP LLUÍS que ell ens anirà seguint i deixant algun comentari ;-)))

    ResponElimina
  4. L'ELFRI en sap un munt!! ;-))

    Home, tu mateix hehehe comença quan vulguis, però "fes veure" que has començat dimecres :-P

    ResponElimina
  5. Elfri, que bé has descrit la difícil i angoixant relació entre Kafka i la literatura i... la vida. No, no sóc un expert en Kafka, tant de bo ho fos. Però si em vaig aficionar a Kafka, va ser llegint els seus Diaris. Vaig trobar una personalitat fascinant que volia anar descobrint a través de la seva obra. Salutacions.

    ResponElimina